STOJAK | ORIENTACYJNA LICZBA PORCJI |
TORT TRADYCYJNY cena za cały tort |
TORT ANGIELSKI cena za cały tort |
TORT NAKED CAKE/ TORT MASCARPONE cena za cały tort |
---|---|---|---|---|
Stojak ukryty okrągły 3-piętrowy | 60 | 600 zł | 720 zł | 720 zł |
Stojak ukryty okrągły 4-piętrowy | 100 | 1000 zł | 1200 zł | 1200 zł |
Stojak ukryty okrągły 5-piętrowy | 130 | brak możliwości realizacji | 1560 zł | 1560 zł |
Stojak ukryty okrągły 6-piętrowy | 160 | brak możliwości realizacji | 1920 zł | 1920 zł |
Stojak ukryty wycięty okrągły 3-piętrowy | 40 | brak możliwości realizacji | 480 zł | brak możliwości realizacji |
Stojak ukryty wycięty okrągły 4-piętrowy | 80 | brak możliwości realizacji | 960 zł |
brak możliwości realizacji |
Stojak ukryty wycięty okrągły 5-piętrowy | 100 | brak możliwości realizacji | 1200 zł | brak możliwości realizacji |
Stojak ukryty wycięty okrągły 6-piętrowy | 120 | brak możliwości realizacji | 1440 zł | brak możliwości realizacji |
Stojak ukryty kwadratowy 3-piętrowy | 100 | 1000 zł | 1200 zł | 1200 zł |
Stojak ukryty kwadratowy 4-piętrowy | 150 | 1500 zł | 1800 zł | 1800 zł |
Stojak ażurowy 5-piętrowy | 130 | 1300 zł | 1560 zł | 1560 zł |
Stojak ażurowy 7-piętrowy | 160 | 1600 zł | 1920 zł | 1920 zł |
Stojak żagiel 3-piętrowy | 80 | 800 zł | 960 zł | 960 zł |
Stojak żagiel 4-piętrowy | 110 | 1100 zł | 1320 zł | 1320 zł |
Stojak żagiel 5-piętrowy | 150 | 1500 zł | 1800 zł | 1800 zł |
Stojak klasyczny 3-piętrowy | 80 | 800 zł | 960 zł | 960 zł |
Stojak klasyczny 4-piętrowy | 110 | 1100 zł | 1320 zł | 1320 zł |
Stojak kaskada 3-piętrowy | 60 | 600 zł | 720 zł | 720 zł |
Stojak serce 5-piętrowy | 100 | 1000 zł | 1200 zł | 1200 zł |
UWAGA: Każde zamówienie na tort w stylu angielskim wymaga osobnej wyceny i akceptacji cukierni. Jest to spowodowane bardzo dużą różnorodnością dekoracji oraz różnym stopniem skomplikowania. Podane ceny są cenami brutto. Cennik obowiązuje w siedzibie w Rzędziszowicach i nie dotyczy sklepów firmowych. Zamówienia niestandardowe wyceniane są indywidualnie. Warunkiem realizacji zamówienia jest wpłacenie wymaganej kwoty zaliczki.
Kształt tortu | TORT TRADYCYJNY dekorowany bitą śmietaną |
TORT Z MASCARPONE dekorowany bitą śmietaną |
TORT ANGIELSKI dekorowany masą cukrową |
TORT NAKED CAKE (nagi tort) dekorowany świeżymi owocami |
---|---|---|---|---|
Okrągły | 42 zł/kg | 50 zł/kg | 65 zł/kg | 65 zł/kg |
Prostokątny | 42 zł/kg | 50 zł/kg | 65 zł/kg | 65 zł/kg |
Serce | 45 zł/kg | 50 zł/kg | 65 zł/kg | 65 zł/kg |
Kwadrat | 45 zł/kg | 50 zł/kg | 65 zł/kg | 65 zł/kg |
Książka | 45 zł/kg | 50 zł/kg | 65 zł/kg | - |
Opłatek z wydrukowaną grafiką lub zdjęciem |
15 zł/szt. | 15 zł/szt. | 15 zł/szt. | 15 zł/szt. |
Opłata za kolorową dekorację tortu (boki, wianuszek, cieniowanie) | 15 zł/szt. | 15 zł/szt. | 15 zł/szt. | 15 zł/szt. |
Wszystkie osoby zainteresowane złożeniem zamówienia na torty i ciasta weselne zapraszamy
na bezpłatną degustację ciast do siedziby firmy w Rzędziszowicach.
Aby umówić się na spotkanie i degustację prosimy o kontakt z Joanną Fatygą:
tel. 887 712 374, e-mail: cukiernia@cukierniapycyk.pl
Oferujemy usługę porcjowania ciast w cenie 1zł/kg.
Pakowanie ciast 1zł/opakowanie (w cenie opakowanie plastikowe – jednorazowe).
Zapewniamy do wyboru opakowania na około 0,5kg lub 1kg ciasta.
Pakowanie ciast w pudełka dostarczone przez klienta 2zł/opakowanie.
Podane ceny są cenami brutto.
Cennik obowiązuje w siedzibie w Rzędziszowicach i nie dotyczy sklepów firmowych.
Zamówienia niestandardowe wyceniane są indywidualnie.
Warunkiem realizacji zamówienia jest wpłacenie wymaganej kwoty zaliczki.
Wypożyczenie stojaka jest bezpłatne – pobierana jest kaucja zwrotna w wysokości 400zł.
UWAGA: W naszych wyrobach cukierniczych mogą znajdować się ALERGENY: GLUTEN, JAJA, ORZESZKI ZIEMNE, SOJA, MLEKO, ORZECHY, NASIONA SEZAMU. Ponadto, do produkcji używane są owoce, czekolada, przyprawy oraz inne składniki, które u osób uczulonych mogą wywołać reakcję alergiczną.
Skontaktuj się z nami:
Biuro tel. 71 398 79 74
Mariusz Pycyk tel. 691 507 679
Joanna Fatyga tel. 887 712 374
email: cukiernia@cukierniapycyk.pl
Bądź na bieżąco!
Realizacja: Iwona Pycyk